TEKSTESHQIP
Stine
Çifti Simpatik
Flag ShqipShqip
Ti më pushton mua si krijes'
Diçka e tillë
Ti arrin të fshish' çdo kujtes'
Çdo kujtes' gabimi
Zjarrin brënda meje e ke ndez
Krejt magjike ti
Je niveli tjetër në konshienc' (Zemrën e ke sweet)

Nuk mjafton një party
As pijet dhe lëvizjet që marrim
Mbrëmjet kur dëfrejm' edhe dalim
Të msojm' të dy se si kercejm' (se si kërcejm')
Në kujtimet e mija
Shënoi rrënj' dashuria
Nuk mjafton edhe një jetë
Kur ësht' dashuria e vërtet'

2x Nga buzëqeshja jote mbushen dete, male, fusha plot dashni.
Bukuria jote shkriu borën, doli dielli, s'ra më shi.
Nga kërcimi jot un e kuptova
E kuptova edhe pik'
Ishim 1 u bëmë 2, jemi ÇIFTI SIMPATIK..

Dëshira ime ësht' që ti të jesh
Kshtu si je tani
Gjithmon' në krah' mu do më kesh
Ashtu si do ti
E kam ëndërruar un' këtë moment
Çdo nat' e çdo dit'
Ky ësht' momenti edhe pik'
(jo nuk kam me prit)

Nuk mjafton një party
As pijet dhe lëvizjet që marrim
Mbrëmjet kur dëfrejm' edhe dalim
Të msojm' të dy se si kercejm' (se si kërcejm')
Në kujtimet e mija
Shënoi rrënj' dashuria
Nuk mjafton edhe një jetë
Kur ësht' dashuria e vertet

Nga buzëqeshja jote mbushen dete, male, fusha plot dashni
Bukuria jote shkriu borën, doli dielli, s'ra më shi
Nga kërcimi jot un' e kuptova
E kuptova edhe pik'
Ishim 1 u bëm' 2, jemi CIFTI SIMPATIK

Nuk mjafton një party
As pijet dhe lëvizjet që marrim
Mbrëmjet kur dëfrejm' edhe dalim
Të mësojm' të dy se si kërcejm' (se si kërcejm')
Në kujtimet e mija
Shënoi rrënj' dashuria
Nuk mjafton edhe një jet'
Kur ësht' dashuria e vertet

2x Nga buzëqeshja jote mbushen dete, male, fusha plot dashni
Bukuria jote shkriu borën, doli dielli , s'ra më shi
Nga kërcimi jot un e kuptova
E kuptova edhe pik'
Ishim 1 u bëm' 2, jemi CIFTI SIMPATIK.
Charming Couple
Flag AnglishtAnglisht
You invade my creature
Something like this
You are able to delete every memory
Every wrong memory
You turn on the fire inside me
You are all magical
You are the next level on conscience (Your heart is sweet)

It's not enough a party
Neither drinks and moves we make
Nights when we joy and hang out
Let's learn how to dance (how to dance)
Our love remain in my memories
It's not enough one life
When it's true love

2x From your smile seas, mountains, fields filled with love.
Your beauty melt the snow, the sun rise, no more rain.
From your dance I realized
I realized and this is all I want to say
We were 1, became 2, we are CHARMING COUPLE.

My wish is that you to be
Like you are now
You will always have me by your side
Like you want
I have dreamed this moment
Every night and day
This is the moment and all I want to say
(No I will not wait)

It's not enough a party
Neither drinks and moves we make
Nights when we joy and hang out
Let's learn how to dance (how to dance)
Our love remain in my memories
It's not enough one life
When it's true love

2x From your smile seas, mountains, fields filled with love.
Your beauty melt the snow, the sun rise, no more rain.
From your dance I realized
I realized and this is all I want to say
We were 1, became 2, we are CHARMING COUPLE.

It's not enough a party
Neither drinks and moves we make
Nights when we joy and hang out
Let's learn how to dance (how to dance)
Our love remain in my memories
It's not enough one life
When it's true love

2x From your smile seas, mountains, fields filled with love.
Your beauty melt the snow, the sun rise, no more rain.
From your dance I realized
I realized and this is all I want to say
We were 1, became 2, we are CHARMING COUPLE.