TEKSTESHQIP

Stine
Si Trandafil
Lyrics

Ref:
dashuria shuhet ne heshtje si thahet trendafili ne etje,
tani kam nevoj per buzqeshjen qe me fale ti,
pa ty shum i ftoht esht janari,
pa ty nuk arrin t'me ngroh as zjarri,
ti ishe e para qe zgjove ndjenjat pa kufij,

1-----
E heshtur esht momenti,e heshtur je dhe ti,
e heshtur esht biseda o me ne te dy,
tani gjerat kuptohen,
ajo cdo te thuash skerkon shpjegim se gjerat komplikohen se cdo fillim ka dhe nje mbarim,
shum e brisht eshte dashuria,ndoshta shum i brisht jam un per ty,
po ku ndodhet lumturia qe une e kisha me ty
e kujtoj shpesh situaten ateher kur ish si trendafil,
trendafili tani vyshket,vyshket pa jete.

Ref:2
dashuria shuhet ne heshtje si thahet trendafili ne etje,
tani kam nevoj per buzqeshjen qe me fale ti,
pa ty shum i ftoht esht janari,
pa ty nuk arrin t'me ngroh as zjarri,
ti ishe e para qe zgjove

2----
Shpresa le te vdes e fundit,s'dua tet harroj,
dhe ne ujvaren e jetes edi dikund do te takoj,
ndonse ne u deshem,se per dashuri nuk ishte vone,
tani ngushlloj veten se dita dites per ty po tretem,
shum e brisht eshte dashuria,ndoshta shum i brisht jam un per ty,
po ku ndodhet lumturia qe une e kisha me ty
e kujtoj shpesh situaten ateher kur ish si trendafil,
edhe trendafili vyshket,vyshket pa jete

Ref:2
dashuria shuhet ne heshtje si thahet trendafili ne etje,
tani kam nevoj per buzqeshjen qe me fale ti,
pa ty shum i ftoht esht janari,
pa ty nuk arrin t'me ngroh as zjarri,
ti ishe e para qe zgjove ndjenjat pa kufij,

DËRGOI:
Renditja:
Top 200