TEKSTESHQIP

Teuta Selimi
S'do Të Bëhesh Burrë
Lyrics

Ka kohë një lajm si ky e prisja
nuk doja qastin ta humbisja
gëzimin ta ndaj me ty unë deshta.

Do të bëhemi me fëmi të flisja
dhe fjalt e njejta përsërisja
nga ti pasoj vetëm heshtja.

As përqafim as urim as puthje nuk fale
me atë shikim ti ënderren ma ndale.

A jam unë veç një loder kukull
a jam unë veç një vajzë e bukur
njëzetekatër orë onllajn për ty .

Ti ëndëra ime e këputur
çdo qast me ty është kohë e humbur
ti shko fëmijun vet e mbaj..

Nuk të gjykoj ti shko ku do të shkosh
sa të jem gjallë ti do të më mungosh

Ref2
Nëse shihemi bëhu se nuk njihemi
si dy mëkatar nga njëri tjetëri do të fshihemi
do ta mbaj në trupin tim nga kjo jetë më të
bukurin kujtim ti do të jesh gjithmon bab i fëmiut tim.

E kurrë për mua kurrë s'do të bëhesh burrë

DËRGOI:
INFO
Për kënaqësinë e të gjithëve, krijimi muzikor është paraqitur tek audienca e gjerë i kompletuar me vlera artistike me një klip muzikor, produksioni i të cilit është përgatitur nga EMF Creative. Videoklipi u publikua më 1 Shkurt 2015.