TEKSTESHQIP

Tonin Tershana
Te Dua O Det
Lyrics

O det të dua kur të çel ty agimi
E të parën puthje me aq mall më uron
N’breg tënd në zemër më lëshon mu gëzimi
O det I thellë sa shumë m’përngjason.

E du trazimin tënd t’pafashitun
Veç ti m’magjepse dhe hovin tënd e du
Më thërret dritë e jetës
Një kangë të flaktë me hartu
Më grish zani i jetës
një hymën të zjarrtë me këndu.
Më thëret dritë e jetës
Njl kangl të flaktë me hartu
Më grish zani i jetës
Një hymën të zjarrtë me këndu.
Aaa... Një hymën të zjarrtë me këndu

I kaltër si sytë e vashës sime
Pafund e i gjanë si e jona dashuri
Se ti m'jep gëzime
e më fal ma të kthjelltin frymzim
Andaj zemra ime të don ty o det, deti im.
Se ti m'jep gëzime
e më fal ma të kthjelltin frymzim
Andaj zemra ime të don ty o det, deti im.
Aaa... Të don ty o det deti im
Aaa... Të don ty o det deti im

DËRGOI:
INFO
Kënga është kompozuar nga Tonin Harapi, ndërsa tekstin e kreu Mark Gurakuqi.