TEKSTESHQIP

Top Media
Kenget E Rinise
Lyrics

Vini ju plot zjarr
Kenget e rinise
Historia ze e flet
Dhe çdo germ e saj dhe mendimet
Rruge marrin
Shkojne larg
Dhe me flisni ju
Per ate rinine
Lindur ne kte toke
Rritur ne stuhi
Hapi i saj gjemon ne ç'do skaj
Prane gjithmone te mbaj
SHQIPERI
Si zogj te shqipes flutorojme
Per here te pare e lart ne qiell
Dhe shqipja nene me krahet e forta
Fluturimin bashk me ne ajo merr
Pranvera erdhi dale ngadale
Dhe lulet çeli peme e liri Fluturimin moren shqipe te reja
Me ju o kenget e zjarrta te rinise
Mbani ju atehere
Kenget e rinise
Ditet tona qe gezojme
Dhe vrapuat ju
Rreth jetes
Drejt lirise qe sot mbrojme
Dhe me flisni ju
Per ate rini
Lindur ne kte kohe
Rritur ne stuhi
Hapi saj gjemon
Ne ç'do skaj
Prane gjitmone te mbaj
SHQIPERI
Si zogj te shqipes flutorojme
Per here te pare e lart ne qiell
Dhe shqipja nene me krahe te forta
Fluturimin bashk me ty ajo merr
Pranvera erdhi lart te kendojme
E lulet çelin peme e liri
Fluturimin moren shqipe te reja
Me ju kenget e zjarrta te lirise
Dhe vrapuat drejt lirise qe sot mbrojme
SHQIPERI
Si zogj te shqipes flutorojme
Per here te pare lart e ne qiell
Dhe shqipja nene me krahe te forte
Fluturimin bashk me ne ajo merr
Pranvera erdhi dale e ngadale
E lulet ç'elin peme e liri
Fluturimin moren shqipe te tjera
Me ju o kenget e zjarrta te rinise

DËRGOI: