TEKSTESHQIP

Traboin Mehaj
Potpuri (Gezuar 2024)
Lyrics

Fikni dritat me shuplak
te gjith te kendojme
hapet dera po vjen nusja
sikur ni shqiponj
2x

Hej hidhne hidhne digjne vallen
zemrat na kendojne
po martohet sot shqiptari
te gjith te festojm
2x

Fikni dritat me shuplak
te gjith te kendojme
hapet dera po vjen nusja
sikur ni shqiponj
2x

Hej hidhne hidhne digjne vallen
zemrat na kendojne
po martohet sot shqiptari
te gjith te festojm
2x


O kur e pash oj nan
at vajzen te shkolla
of of at vajzen te shkolla o

O ja e mora oj nan
ja desh u tranova
of of ja desh u tranova o
2x

O kur e pash oj nan
at vajzen n'qytete
of of at vajzen n'qytete o

O ja e mora oj nan
ja desh me lan mente
of of ja desh me lan mente o
2x


E hajde sonte knojna tash me defa
urime o mor vlla martesa
e hajde sonte knojna tash me defa
po t'urojn nipat dhe mbesat
o vallzojna sonte me tupana
djalin sot po e marton nana
po vallzojm sonte me tupana
djal ma t'mirin po e marton baba