TEKSTESHQIP

Troja
Ata Do Flejne
Lyrics

Aaaaaaaaaaaaaaaa.
aaaaaaaaaaaaaaaa.

Jam lodh , nga genjeshtrat tua ,
Qe me vite me shtyre te besoj ,
Mos ji i cmedur ,
Ambicie laviresh jan ato qe ti mi tregon !

Aaaaaaaaaaaaaaaaa.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa.

C'jane keto fjale ,
As ju nuk ju kuptoj ,
Mos rrjedhim nga fjalet ,
Gjera qe s'egzistojne!

Se ... Ata Po Flejne ,
Ata po flejne ,
Flasin , flasin , Bertasin
Ata po flejne ,
Ata po flejne ,
Flasin , flasin ,
Ata po flejne!

Aaaaaaaaaaaaaaaa.
Aaaaaaaaaaaaaaa.

Skam ndermend ,
T'mirrem me gjerat e tua ,
qe ti thua se jane
Te shenjta !

Ata jan vetem fjalet ,
qe ne cdo dite ,
I themi dhe ,
i Harrojme!

Skam ndermend te pres ,
Mendjen tua thej ,
Por them diqka ,
Qe une ndjej!

Me shpirt them :
Falja sot se ndoshta nuk e din se c'beri !

Se ... Ata Po Flejne ,
Ata po flejne ,
Flasin , flasin , Bertasin
Ata po flejne ,
Ata po flejne ,
Flasin , flasin ,
Bertaaaasin !

Ata po flejne ,
Ata po flejne ,
Flasin , flasin ,
Bertaaaaaaasin!

Ata po flejne ,
Ata po flejne ,
Flasin , flasin ,
Bertaaaaaaasin!

Aaaaaaaaaaaaa.
aaaaaaaaaaaa.

Flasin flasin flasin ,
bertasin , bertasin ,
flasiiin! , flasin , bertasin! flasin ,!

DËRGOI: