TEKSTESHQIP

Tru Pak
Bla Bla Bla
Lyrics

Jeta është kumar
ai pati fatin fillestar
mund të bëhej
Rap star por Truri pinte bar.
Reper i dështuar me një zë të acaruar
dhe vetë ato që ka shkruar vë bast i ka harruar.
E mo ke për ta kujtuar x2
Një kamarier i edukuar x2
Në sky ka punuar x2
Ishte cop cop fare
e mbante banakieri me bukë dhe me cigare.
Nejse ndrojmë temë unë di çdo gjë për të
këngët Ok
po si artist VK.
Kohët e fundit s'del më
Mbase e kanë vrarë
ishte në sher me ca korçarë
Ishin shokë më parë
E mbanin si yzmeqar
Tani dhe nga gruaja është ndarë
e panë rrugëve duke qarë dikur e pati sharë
Kurvë e përlarë e palarë tani prapë atë ka marrë.

REF :
Mbas çdo fjale që flas ka bass
Dërras me ri dërras këmba ne gaz
10,young,qup,king,full color As dhe as ma ndjen k... asmin e vras..X2

Të gjitha të zezat e botës i kam
më fal kush jam?
Të gjitha te zezat e botës i kam
herë gjethe zezë po mban
Xhuljani vuri civan
Tano OG pak duhan
vetëm Tru Paku e çan
se do qetësi
Se ka hasmeri kam hasmeri
Jey ku e lam ti bëhet gati vari Santo lëre vari k... s'është për t'iu vënë rëndësi sa keq do ndihen kur të rriten tani janë ende fëmijë
Bass e ke C class me petrogaz
Bass truri im sa ra në fazë
Mbas si mbas dynjasë po flas për ta Tru Paku është djali i tezes së mamasë

Ju bi**hes Flisni flisni...
INFO
Autor i orkestrimit është Jon Murati, ndërsa produksioni audio mbart firmë nga Garage -1.