TEKSTESHQIP

Tru Pak
Jeta Ime
Lyrics

Vetëm ndarjen nuk e prisja
Sikur
Ta dija se dhe nëse për ty vdisja
Kurrë nuk do të braktisja
Se ti ishe nusja ime
Unë s’doja ta humbisja
Nuk dija nga t’ja nisja

Mos vallë të thashë gjë s'të dua
dhe me të drejtë u largove nga mua

A mos vallë të tradhëtova të zhgënjeva, të lëndova
Ku gabova
mund të ma thuash?
Si munde dikë tjetër të duash?
ai do të mësoj
dhe ty
si unë të vuash
ato ndjenjat e mia
do s’do, do t’i paguash

Jeta ime
ti me jetën time
s’mund të luash

Mund të më quash personi i gabuar
një pendim i paharruar
ku fitove eksperiencën dhe
u bëre nxënëse e dalluar
Jeta ime nuk kam për të të harruar

Ref :
Jeta ime
dhe sot në ëndërr erdhi prapë
Jeta ime
ti s'ke ç'e do këtë endacak
Jeta ime
Jeta ime në këtë natë
Jeta ime
Jeta ime e pafat : X2

Ja më thuaj ndahen ndonjëherë ata që duhen vallë
Jetojnë më pranë
Ja më thuaj ata që duhen s’janë asnjëherë bashkë vallë

Largësia i ndan
I ndan xhelozia
I ndan varfëria
I ndan interesi
Tani lotët fshija

Shumë mirë dhe vet e dija
Mes nesh ekzistonte tradhëtia
Kujtomë pak mua tek shpia
Kujtomë pak mua
unë nuk shitem,nuk blihem,as nuk shes
E di që s’kam kohë as të të përshëndes

Sepse e ndjej që emocioni shteroi
Kurva ime unë më nuk të besoj
Do ndryshoj

Nga kjo botë ku vetëm na shanë
Nga kjo botë ku vetëm na lanë (x2)
Tiii…
INFO
Është për tu duartrokitur fakti që materiali muzikor është bërë i disponueshëm në tregun e gjerë të muzikës i kompletuar shumë bukur edhe me një videoklip, produksioni i të cilit është përgatitur nga Kalibri 13. Ky videoklip u publikua me datë 22 Prill 2022. Muzikën e këngës e kompozoi Robbe, ndërsa teksti është shkruar nga vetë këngëtari.