TEKSTESHQIP

Urim Koshi
Mendonja
Lyrics

Mendonja
Mendonja, s'të donja
me zemer si të vegjlit kaq shumë
të shihja per çdo nate dhe në gjumë,
mendonja, mendonja.

Kur ishe larg meje,
kujtimi yt o vashë ma ndizte gjinë
dhe malli se ç'ma shtonte dashurinë
për shoqen e dashur.

Të desha, te dua ashtu si kurrë në jetë s'kam dashuruar
e dashur, per mua je shok i mirë dhe krah i fortë mbi dhe.
Dëgjoje, dëgjoje se si buçet per ty sot kënga ime
Për ty që i fal k'saj zemre veç gezime, dëgjoje, dëgjoje.

Me shpirtin e paster,
për mua vetem ti je e vertetë,
që sjell pranë meje gazin që dha jeta,
o shoqe e dashur.

E vitet do shkojnë
të vegjlit do ta mbushin shtëpinë
e thirrje do te dëgjojnë për dashurinë
për jeten e lumtur.

Të desha, te dua ashtu si kurrë në jetë s'kam dashuruar
e dashur, per mua je shok i mirë dhe krah i fortë mbi dhe.
Dëgjoje, dëgjoje se si buçet per ty sot kënga ime
Për ty që i fal k'saj zemre veç gezime, dëgjoje, dëgjoje.

DËRGOI: