TEKSTESHQIP

Valon Suma
Dëgjo Zemrën
Lyrics

Syt e tu porsi shkëndija,
janë adres e dashuriis,
shumë i desha sa i pashë.
e nuk të thaash.

Eja n'ritem e vallzo,
sonte mbrëmjen ma ndryshoo,
azgjë nbot mos beso,
veq dashuroo....

ref.
dëgjo zemren si po me reh
se per ty pom fluturon shpirti
vajza ime tlutem besom
jam veq i yti...2x

Tash sa koh te mbaj në gji,
ftrya jote i ngjan hënës,
dhe në zemer ket e ndjes si?
dhurat prej zemres...

Eja n'ritem e vallzo,
sonte mbrëmjen ma ndryshoo,
azgjë nbot mos beso,
veq dashuroo....

ref.
dëgjo zemren si po me reh
se per ty pom fluturon shpirti
vajza ime tlutem besom
jam veq i yti...2x

DËRGOI:
INFO
Komponimi dhe okestracioni është marrë përsipër nga Ocko Vasilkovski.