TEKSTESHQIP

Vani
Jeta Ime
Lyrics

Ke Mbet ne zemren time,
dhe sje me muu,
ti ta dish o jeta ime,
se sa te du.

Ke mbet ne zemren time,
dhe sje me muu,
ti ta dish o jeta ime,
se sa te du.

Ta dish mir se sa te duu, o jeta ime.
Ta dish mir se sa te duu, o jeta ime.
Je ilaq i zemres ti, surup per mu.
Je ilaq i zemres ti, surup per mu.

Te kam than o jeta ime,
ti rri me muu.
Sa te dua nuk e dine,
je ilaq per mu.

Ke mbet ne zemren time,
dhe sje me muu,
ti ta dish o jeta ime se sa te du.
ta dish mir se sa te du o jeta ime.
ta dish mir se sa te du o jeta ime.

Je ilaq i zemres ti, surup per mu.

ta dish mir se sa te du o jeta ime.
ta dish mir se sa te du o jeta ime.
je ilaq i zemres ti, surup per mu.
je ilaq i zemres ti, surup per mu.

DËRGOI: