TEKSTESHQIP

Vani Gjuzi
Potpuri 2020
Lyrics

(1) Po me rrika o goca ke pusi
syni zi amon por si rrushi
po me rrika o goca ke pusi
syni zi amon por si rrushi
Ref
Mjep njer uj se plasa
se me dogji vapa
se me dogji vapa moj goce
mjep njer uj se plasa

Po me rrika goca ke avllia
dhe per dhe o ci ra shomia
po me rrika goca ke avllia
dhe per dhe o ci ra shomia
Ref
Mjep njer uj se plasa
se me dogji vapa
se me dogji vapa moj goce
mjep njer uj se plasa

(2) Kom shtepin me rrasa mre
kom shtepin me rrasa
mjepin uj se plasa mre
mjepni uj se plasa
Ref
Jar na na jarnanina
gushen me temina
komet me skorpina

Jar na na jarnanina
gushen me temina
komet me skorpina

Kom shtepin e vogel mre
kom shtepin e vogel
skom ka sillem rrotull mre
skom ka sillem rrotull
Ref
Jar na na jarnanina
gushen me temina
komet me skorpina

Jar na na jarnanina
gushen me temina
komet me skorpina

(3) O sa te du por skom guxim
e jom bo si drru hallin tim kerkush se din
plasa tuj vajtu
o syni jot su magnet me bon rreze mu amon amon
cma dogje zemren e shkret plasa tuj tshiku

O ku tka ra kjo bukuri si djell nperendim
ma mbush zemren gjith gezim
e nuk po boj durim
o syni jot su magnet me bon rreze mu amon amon
cma dogje zemren e shkret plasa tuj tshiku
INFO
Ky krijim muzikor u paraqit para audiencës i plotësuar mjaft mirë me anë të një klipi muzikor, i cili u publikua me datë 21 Shtator 2020.