TEKSTESHQIP

Vellezerit Abazi
Gurbeti
Lyrics

Lidhe per djepi e lashe vajzen
Kur u nisa per gurbet
Ajo ishte shume e vogel
S'dinte ku shkon babi i vet

Ajo ishte shume e vogel
S'dinte ku shkon babi i vet

Nena ime shume e plakur
Lotet s'mundet qe t'i ndal
Kur do kthehesh biri im
S'di a do t'me gjesh te gjalle

Kur do kthehesh biri im
S'di a do t'me gjesh te gjalle

Kthehu bir mos na harro
Edhe njehere dua te te shoh
Ke lene grue dhe femije
Ata kane shume mall per ty

Ke lene grue dhe femije
Ata kane shume mall per ty

Vajza jote çdo dite rritet
Don ta sheh babin e vet
Gjitheve ne po na djeg shpirtin
Duket si jetim kam mbete

Gjitheve ne po na djeg shpirtin
Duket si jetim kam mbete