Vëllezërit Lleshi

Dërgo një album »

Vellezerit Lleshi - Gjithë Shqipëtarët Janë Shqiponja

Shiko Më shumë »Vellezerit Lleshi - Shkodra Jonë

Shiko Më shumë »Vellezerit Lleshi - Ah Pleqni

Shiko Më shumë »Vellezerit Lleshi - Çiftelia Nuk Vdes

Shiko Më shumë »Vellezerit Lleshi - Bujari Dhe Qylaxhia (2010)

Shiko Më shumë »Vellezerit Lleshi - Kenga Jone (2016)

Shiko Më shumë »Vellezerit Lleshi - Zemra E Kërçovës (2019)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0