TEKSTESHQIP

Vellezerit Mziu
Mall Për Ty
Lyrics

Mall e dhmbje kam për ty,
më mungojn shum ata sy.
Mos më qoni nga gjumi dua të ëndrroj.
Të dua ty o shpirti im
dua të rri me ty deri në agim.(2x)

As në ëndërr nuk vjen kurr për qortime,
por vjen gjithnji me qeshjen tënde
pa as nji turbullim në sy.
GJithnji më zgjon nga gjumi
era e leht e mallit që kam për ty
Ti vjen në ëndërr dhe rrin në krahun tim,
ti më bën të lumtur deri në agim.

Kam mall por ëndrroj dhe me ty në ëndërr jetoj.
Ti më zgjon nga gjumi me buzqeshjen tënde,
ma zbut mallin ma lehtson dhembjen që kam për ty.

Mall e dhembje kam për ty
më mungojn shum ata sy.
Mos më qoni nga gjumi dua të ëndrroj.
Të dua ty o shpirti im
dua të rri me ty deri në agim.(2x)

DËRGOI: