TEKSTESHQIP

Vellezerit Mziu
Nji Shpirt Kemi
Lyrics

Nëse ti më do
ma thuj të vërtetën
nuk ta jap veç zemren
po ta jap dhe jetën

Puthjet më të ëmbla
ti mi ke dhuru
jetën ty ta fala
kur më the të du

Dy zogj jemi
o nji shpitr kemi
më vjen keq e dashur
që afër nuk jemi

E kam nji dëshir
o sa ësht e thjesht
me ti puth ty buzt
tjetër skisha desht

DËRGOI: