TEKSTESHQIP

Vellezerit Xhaferi
Ben Saber O Musliman
Lyrics

 

ref
Zoti ima zoti madh e ka caktu
Muslimant muslimanet mei sprovu
Bon saber bon saber o besimtar
Fjala e zotit esht taman

Kur të ndodh ty  nej kaderr
Lutju zotit ndihmë kërko
Në caktimet e Allahut
Besimtar mos u hidhëro.
 
Tmira - t'kqija qe te vin
Ti pranoj mos u deshpro
Necaktimet e Allahut
besimtar mos u hidherro
 
Kur allahu ta merr fëmijën
Ti mos thuj qka më gjet
Lute zotin me evlad tënd
Takohesh ne xhennet
 
Ti per sabrin qe e ben
Te Allahu do ta gjesh
Me një shtepi te lavdrimit
do te shperblehesh ne xhennet
 
Allahu te gjith njerzin
Gjith njerzin kur i krijoj
Tmira tekqija e furnizim
Ai te gjithve na caktoj

Prano ngushllimet nga njerzia
E mos rri sikur i ngrat
Caktim i zotit është dhe vdekja
Qka vjen prej zotit - Mirë se ardht

ref
Zoti ima zoti madh e ka caktu
Muslimant muslimanet mei sprovu
Bon saber bon saber o besimtar
Fjala e zotit esht taman