TEKSTESHQIP

Vellezerit Xhaferi
Jetimi
Lyrics

E QYSH NE VOGJELI
MBETA UNE JETIM
ZHDO MBREMJE DHE SABAH
DERDHI LOT PER TY OJ NEN
ZHDO BAJRAM SHOKET EMI
E FESTOJN ME BAB

ZHDO BAJRAM SHOKET EMI
E FESTOJN ME NEN
POR UNE IMJARI
JETIM JAM PA PERIND

REF:
O ALLAH O ALLAH
VETEM TY TE KAM
O ALLAH O ALLAH
TI ME FURNIZON
O ALLAH O ALLAH
PRINT MI MESHIRO
O ALLAH O ALLAH
N'XHENNET NA BASHKO

KUR TME KAP OJ NEN URIJA
SHPEJT VRAPOJ E SHKOJ TE SHPIJA
KUR ME BJEN MEND OJ NEN STEKAM
E SKA KUSH T'MEJEP ME NGRAN
ME MBUSHEN DY SY ME LOT
OH JA ME MUNGON

KUR ME BJEN MEND ORE BAB STE KAM
E SKA KUSH NE SHKOLL TME QON
ME MBUSHEN DY SY ME LOT
OH SA ME MUNGOJN

E KUR SEMUREM E KAM DHIMBJE
ME MUNGOJN LEDHATIMET
ME KUJTOHET NJI HER OJ NEN
DHIMBJE TE RANA KUR KAM PAS
DORA E JOTE ME PREKI NEN
DHIMBJET MI SHEROJ

ME KUJTOHET NJI HER OJ NEN
DHIMBJE TE RANA KUR KAM PAS
DORA E JOTE ME PREKI NEN
DHIMBJET MI SHEROJ