TEKSTESHQIP

Vellezerit Xhaferi
Mos Bë Shirk
Lyrics

EH NESE JE VELLA MUSLIMAN
ALLAHUTO SHIRK MOS I BO
TI MOS U BONO SI MUNAFIK
ALLAHUTO MOS I BO SHIRK

EH NGA SHEJTANI SKE DOBI
E MOS MBAJ VELLA TI HAJMALI
TI MOS SHKRI PLUMO MORE MOS QIT FALL
ALLAHUO SHIRKUNO STA FAL

VDEKJA VJENO SI DITA E SODIT
DERDHNI LOTO NGA FRIKA E ZOTIT
O SE NGA SHIRKU SKE DOBI
E ME KURAN OR VELLA LYPO SHERIM
(E ME KURAN OJ MOTER LYPO SHERIM)

EH NPAQ NAJ HALL APO DESHPRIM
TI LUTE ZOTINO PER SHERIM
O DHE NAMAZIT DIJA VLEREN
O SE ALLAHUO TA QEL DEREN

DËRGOI: