TEKSTESHQIP

Vida Kunora
Isa Boletini
Lyrics

Heeej Ty Kosov dhe historia djemt e t'u me dy alltia me te rujt nerin edhe pragun kane dhane jeten e kane fal gjakun Mitrovicë eshte djepi i trimit heroi i popullit Is Boletini.

Pat dhanë prova qysh jep burri kur u ngrite ne Vlore flamuri me 300 djem kosovar,Isa trimi ne kapuc te bardh per me rujt nerin vatanit shkoj për krah te Ismajl Qemalit.

Heeej oj pate than ministri ne Londer Isa Bege te carmatosem,jo minister jo qebesa carmatosem sa te jet jeta per me rujt nerin e londres dy allti ia kam ngjesh shokes.

Me nje allti ne pllam te dores nja dy fjalë prej tane Kosovë kurre s'kem lyp ca s'na takon trollit te parve kot s'na shkon as e falim kujt s'ja lajm per ball djege e shkri tetan

Me shtatë mashkuj e gjaku i tij eeee
E vranisen ne pabesi me dy djem dy nipa te vet o i la te mram o njezet e tete gjaku Ises gjithë na flet eeee brez pas brezi ooo amanet gjer sa te jet o e gjalle tradhetia ngoj fishekun e don alltia gjer sa te jet o e gjalle tradhetia aaa heej ngoj fishekun e don alltia.

DËRGOI: