TEKSTESHQIP

Violeta Kukaj Retkoceri
Ndalu Vëlla Ta Puthi Pushkën
Lyrics

Nje deshir mka ndjek si hije
ta kendoj nje kang lirie
dhe i lire nje fjal ta flas
te mos jetoj si zog ne kafaz
REF:
OOO ndalu vella e ma jep doren
Skenderbeut tja ndjej aromen
ja ke hap pranveres rrugen
ndalu vella ta puthi pushken
ooooooo ndalu vella ta puthi pushken
ooooo pushka jote e hedh plumbin
ja tregon armikut fundit
sa te rrojm edhe te vdesim
borxh Kosoves mos ti mbesim
ooooo borxh Kosoves jo mos ti mbesim

Qelin lulet dite per dite
prap kendon bilbili shqip
askund tjeter nuk do te rri
veq ku i thot Zoti Shqiperi

OOOO ndalu vella e ma jep doren
Skenderbeut tja ndjen aromen
ja ke hap pranveres rrugen
ndalu vella ta puthi pushken
ooo ndalu vella ta puthi pushken
oooooo pushka jote e hedh plumbin
ja tregon armikut fundit
sa te rrojm edhe te vdesim
borxh Kosoves mos ti mbesim
ooooo borxh Kosoves jo mos ti mbesim