TEKSTESHQIP

Violeta Kukaj Retkoceri
E Mora Dairen
Lyrics

E mora dairen
Dola ke xhardaku
Kur të pash, i mjeri, moj
Ç'më zuri meraku
2x

Do të vij, moj me daire
Do të marr, moj trëndafile
Me sevda, me lumturi
Ta çojm këtë dashuri
2x

Vishna moj fustanin
Fustanin e bardhë
Të më bëhesh nuse moj
Bukur si sorkadhe
Haj ta vëjm kurorën
Era moj trëndelinë
Gjith çupat e fshatit moj
Ty t'ta ken zilinë

Do të vij, moj me daire
Do të marr, moj trëndafile
Me sevda, me lumturi
Ta çojm këtë dashuri
2x

Nënës dhe babait, i mbetën syt nga dera
Haj ta bëjm ne dasmën moj, sa të vij pranvera
Do ta hedhim vallen, e t'ia marrim shtruar
Do të vijn dasmorët moj
O për t'na uruar

Do të vij, moj me daire
Do të marr, moj trëndafile
Me sevda, me lumturi
Ta çojm këtë dashuri

Do të vij, moj me daire
Moj e bardha, trëndafile
Me sevda, me lumturi
Ta çojm këtë dashuri
2x

DËRGOI: