TEKSTESHQIP

Visar Peja
Pese Pare Si Jep
Lyrics

Mjeri aj qe nuk te njeh
qe s'e din kush ishe e kush je
s'me vjen keq qe u ndamm
se e di qe i pari per ty s'jam

REF :
Qe ndahesh prej meje
per ty esht kollaj
nuk e ban a gajle
se kush pati faj
qe ndahesh prej meje
pes pare s'i jep
nuk e ban at gajle
se dikan e vret

Asnjeher s'e kam prit
qe per mua dhe ty vjen kjo dit
a e din qe s'ke lan ven
as emrin moj me ta permen

REF 2x :
Qe ndahesh prej meje
per ty esht kollaj
nuk e ban a gajle
se kush pati faj
qe ndahesh prej meje
pes pare s'i jep
nuk e ban at gajle
se dikan e vret

DËRGOI:
INFO
Për një aspekt artistik të shtuar, ky produkt muzikor u përcoll para audiencës i përpunuar artistikisht edhe me një videoklip muzikor, video produksionin e të cilit e krijoi Fabrika. Ky videoklip u publikua me datë 6 Nëntor 2008.