TEKSTESHQIP

Vitore Rusha
Si T'ja Beje
Lyrics

jam ne valle ne siklet hajde moj hajde
jam ne valle ne siklet hajde moj hajde

sit ja boj se di as vet hajde moj hajde
sit ja boj se di as vet hajde moj hajde

sa here rruges kur kaloj hajde moj hajde
sa here rruges kur kaloj hajde moj hajde

te gjithe mua me shikjojn hajde moj hajde
te gjithe mua me shikjojn hajde moj hajde

ju mor djema mos luni me mua
aman ju mor djema mos luni me mua

une e kam djalin moj djlain ce e dua
une e kam djalin moj djalin ce e dua

ajo eshte nje pune per mua hajde moj hajde
ajo eshte ni pune per mua hajde moj hajde

dhe ... une shum e dua hajde moj hajde
dhe ... une shum e dua hajde moj hajde

ska cju duhet juve mua hajde moj hajde
ska cju duhet juve mua hajde moj hajde

do marr djalin ce e dua hajde moj hajde
marr djalin ce e dua hajde moj hajde

ju morr djema mos luni me mua
aman mor djema mos luni me mua

une e kam djalin moj djalin ce e dua
une e kam djalin moj djalin ce e dua

DËRGOI: