TEKSTESHQIP

Vivian Biagioni
As Unë, As Ti
Lyrics

A e di per ty kjo zemer
Ska pushu
A e di
S'tka harru

A e di sa shume kujtime
Kane verbu
Syte e mi me jetu

As une as ti
Se gjetem ku gabuam
Pa fat
Dashnine e lame te dy
(Dashnine e lame aty)

Do kerkoj ne shpirtin tim
Aty do gjej
Cmendurine
Qe me se ndjej

A e di sa shume kujtime
Kane verbu
Syte e mi me jetu

As une as ti
Se gjetem ku gabuam
Pa fat
Dashnine e lame te dy
(Dashnine e lame aty)
INFO
Nuk mund të anashkalohej asnjë detaj, ndaj ky produkt muzikor është bërë i disponueshëm tek shikuesit i kompletuar nga ana vizuale edhe me videoklip, video produksionin e të cilit e punoi Pro Video. Videoklipi u publikua më 6 Qershor 2024. Teksti, baza instrumentale dhe produksioni në studio është shkruajtur nga Gent Myftaraj.