TEKSTESHQIP

Vjollca Luka
Ma E Bukra Shkodrane
Lyrics

Pse nuk del ti ne ballkon moj
Pse me mundon mua?
S'kalon dita kur s'te shoh
Veç me bën te vuaj
Ne ballkon ti ke një zog
Një zog te bukur shumë
Sikur te kisha krah si zogu
Të fluturoja uneee

Dil pra ne ballkon
Zemren plag ma bane
Dil veç pak ta shoh buzqeshjen
Ma e bukra shkodrane (2X)

Iken dita dhe vjen nata
Bi te fle, fle gjumi s'me ze
I kupton nana të gjitha
Çfarë ke djal me thotë?
C'do nat n'ëndërr te shoh unë moj
Me dukesh e bukur
Ndoshta dhe ti me shef mua
Hajde pra moj flutur.

Dil pra ne ballkon
Zemren plag ma bane
Dil veç pak ta shoh buzqeshjen
Ma e bukra shkodrane (2X)

Dil pra ne ballkon
Zemren plag ma bane
Dil veç pak ta shoh buzqeshjen
Ma e bukra shkodrane (2X).