TEKSTESHQIP

Vjollca Robelli
Ajo
Lyrics

Ajo, ecen qete dhe koha se prek
Ajo, I kthen buzeqeshjen edhe pse ndjek
Ajo e mban per dore fort dhe se lshon, dhe
Nuk e leshon

Ajo ec me flladin qe e perkedhel
Ajo daten e te sotmes nuk e ndjen
Ajo eshte shpetimi qe ne e kerkojme,
qe ne e kerkojme

Ref 2x: E ne vazhdojme,
brenda kater mureve me neon.
Me mikroskop e gjithe bota shikimin e drejton
E ajo ecen qe dhe koha dot nuk e preke,
Nuk mundet ta preke

Ajo, ecen qete dhe koha se prek
Ajo, I kthen buzeqeshjen edhe pse ndjek
Ajo e mban per dore fort dhe se lshon, dhe
Nuk e leshon

Ajo ec me flladin qe e perkedhel
Ajo daten e te sotmes nuk e ndjen
Ajo eshte shpetimi qe ne e kerkojme,
qe ne e kerkojme

Ref 2x: E ne vazhdojme,
brenda kater mureve me neon.
Me mikroskop e gjithe bota shikimin e drejton
E ajo ecen qe dhe koha dot nuk e preke,
Nuk mundet ta preke

DËRGOI:

AKORDET:

B/G/A 

Akordet duhen me u lu Barre 

B:799877 ose B:X24442 
G:355433 
A:577655


INFO
 Vjollca Robelli: "Kënga ishte inspirim për shume vajza dhe gra, edhe pse kjo kange eshte punu për vetdijsimin e të rinjeve nga epidemia e AIDS. Vajzat dhe grate tona te mbrohen, te kuptohen, te mbeshteten, te rrespektohen, te ndegjohen, te ndihmohen, te urohen."