TEKSTESHQIP

Xemi
Nete Vere
Lyrics

Eja vallzo me mua
c'fare pret a nuk me thua
doren shtrengoma ngadale
netet s'kalohen me fjale
doren shtrengoma ngadale
netet s'kalohen me fjale

Une thash se kam mendu [ref x2]
boten ta humbas
me shum vajza kam vallzu
me vjen te bertas

Per shume nete ti ke fituar
se si iken pa numeruar
un ik po afron ngadale
dhe pse humba un ty ta kam fale
un ti po afron ngadale
dhe pse humba un ty ta kam fale

Une thash se kam mendu [ref x2]
boten ta humbas
me shum vajza kam vallzu
me vjen te bertas

Une thash se kam mendu [ref x2]
boten ta humbas
me shum vajza kam vallzu
me vjen te bertas

Une thash se kam mendu

DËRGOI: