TEKSTESHQIP

Xemi
Rumelia
Lyrics

Ndaj ta thashë o Rumelinë
Ta bojmë sehir o ashikmëninë
Se Rumelia osht nji mot e dy vjet
Ashikënia s’ka të sosura more
Të sosura

Se Rumelia osht nji mot e dy vjet
Ashikënia s’ka të sosura more
Të sosura

C'm'u plake o djalo ç’m’u plake
O pa të shku oj brisku në faqe
Por marshalla t'bukurisë tate
C'm’u plake djalo hajde ç’m’u plake
Shkove vajte

Por marshalla t'bukurisë tate
C'm’u plake djalo hajde ç’m’u plake
Shkove vajte

Ref...
Ore Mihal ore Mihal
Era të vinte djalo portokall x2

O portokall dhe limon
Era të vinte djalo mollë e ftu x2