TEKSTESHQIP

Xeni (Shkelzen Jetishi)
Ani Moj Shqipni
Lyrics

Ani moj shqipni mos thuj o marrova
se djemt e tu hala janë gjalle
o ne kam jane qu krejt kosova e bejne luft ball per ball
more Ishiun vitetet ma te veshtira more viti 1910
o kur në kosovë ra ersira
dojn me zhduk qdo bim mbi dhe
more se ne prishtinë aty o pikspari
more krisi topi o me tuhi
o aty gjaku i shqiptarit ra në tok me bi përsëri

DËRGOI: