TEKSTESHQIP

Shkelzen Jetishin
Po Të Pres Akoma
Lyrics

I.
Më prit, më prit dhe pak,
Sa të të them Natën e mirë!
Dritaren lere hapur,
Xhan o shpirt im. (2 herë)

Po të pres akoma,
Po të pres akoma,
Akoma moj xhane, akoma (2 herë)

II.
Dritaren ti se hape,
Se të shikon mamaja,
Do të thonë sa shpejt,
Ty të ka zënë sevdaja (2 herë)

Po të pres akoma,
Po të pres akoma,
Akoma moj xhane, akoma. (2 herë)

III.
Ref.:
Po të pres akoma,
Po të pres akoma,
Akoma e dashur (moj xhane), akoma. (2 herë

DËRGOI: