TEKSTESHQIP

Xhafer Ahmetaj
Nuk Dorëzohet Suhareka
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Nuk Dorëzohet Suhareka" kënduar nga Xhafer Ahmetaj.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Nuk Dorëzohet Suhareka".
INFO
Shumë po e prisnin dhe më në fund pritja mbaroi, sepse ky projekt është prezantuar para publikut i përpunuar me shije me një klip muzikor, për video produksionin e të cilit është kujdesur Et Production. Videoklipi u publikua me datë 4 Prill 2024. Komponimi dhe teksti e përshtati vetë këngëtari.