TEKSTESHQIP

Xhavit Avdyli
Dikur
Lyrics

Dikur syt naj ishin thar,
ne kerkim te dashuris..
e per te qarin te pa ndar njerin tjterin pa e par.
X2

Fort u deshtem ne te dy,
gjuh e buz me embelsin
si nje keng me melodi
i mbushnim zemrat dashuri
dhe ne netet e ftofta merrnin zjarr puthjet e ngrohta
X2

Vetmia skishet mshir
syri im loton eresir
vetem fjal me pes germa
te dua me del nga zemra
X2

Fort u deshtem ne te dy,
gjuh e buz me embelsin
si nje keng me melodi
i mbushnim zemrat dashuri
dhe ne netet e ftofta merrnin zjarr puthjet e ngrohta
X4

DËRGOI: