TEKSTESHQIP

Xhavit Avdyli
Shko
Lyrics

I
Që sa kohë jam me ty
Që sa kohë në dashuri
E mirë s’të paskam njoft

U shtire se më dashuron
Se veq për mua ti jeton
Çdo fjalë ishte e kotë

Zemrën ma ke thy
Kur m’shikove n’sy
Dhe kërkove ndarje
Jo se kam besuar
Që ti kët ma thua
Por mir e pash
Se sa më paske dasht

Refreni

Shko vetëm shko
Mos thuaj as një fjalë
Se sa të deshta ty
Askend se kam dasht

II
Zemrën ma ke thy
Kur m’shikove n’sy
Dhe kërkove ndarje
Jo se kam besuar
Që ti kët ma thua
Por mir e pash
Se sa më paske dasht

Refreni

Shko vetëm shko
Mos thuaj as një fjalë
Se sa të deshta ty
Askend se kam dasht
INFO
Krijimi muzikor u përcoll tek audienca edhe me një videoklip muzikor, i cili u publikua me datë 28 Mars 2008.