TEKSTESHQIP

Xhavit Dedej
Fustani Me Pika
Lyrics

x2 Fustani me pika sa hije te paska

x2 ngreje pak kapelen moj Nepi sa te shoh se plasa

x2 ty te kam ndërmend-e gjith kah shkoj e vij-e

x2 gjumi natën nuk në zen-e tuj mendu per ty-e

x2 kur mi zbrisje shkallet me cader nen sjetull

x2 vallahi ste njohta nepi sa me qenke tretur

x2 fustani me pika me pika te kuqe

x2 t`rroje dhe dy jav moj Nepi sa te vejm kunore-e

x2 dy sahati notes te erdha te porta

zonin ta nigjova nepi thojshe po m`dhem koka

zonin ta nigjojsha thojshe po m`dhem koka

deshta te mar doktorrin Nepi por m`erdh turp nga bota

x2 kush paska vdek sonte paska vdek zenepi

x2 do ta cojm ke vorri mome me cuna t`mejtepit

x2 do ta cojme te vorri me cuna me goca

X2 n`varr te Nepit o moj mome po kendon Shqiponja

DËRGOI: