TEKSTESHQIP

Xheki
Kur Gaboj
Lyrics

sa her njet te kam thirr ty kurr pergjigjje s'me ke kthy as nje her s'deshte me dit sa po dhem per ty ky shpirt.a ksaj jete nuk i dihet errsires fundi si shihet ësht♪7 nje zot qe na she njet as kuj borgj nuk i kam mbeeeeeeeettttttt.

REF; kush gaboj kush gaboj e pys veten dhe mendoj a kam faj qe ty tkam pa, qe kam dasht t'lumtur me t'pa. kush gaboj kush gaboj e pys veten dhe s'besoj kush dikton se ne ket jet te vetmuar kem me m'bet.
Sa her njet te kam thirr ty kurr pergjigjje sme ke kthy as nje her s'deshte me dit sa po dhem per ty ky shpirt. a ksaj jete nuk i dihet errsires fundi si shihet është një zot qe na she njet askuj borgj nuk i kam mbeeeeeeettttt

REF;kush gaboj kush gaboj e pys veten dhe mendoj a kam faj qe...

DËRGOI: