TEKSTESHQIP

Xhela
Jeta Ime
Lyrics

mori qik moj bukuri
ma ke qu shpirten pesh
kurm shikjon me ata sy
mduked se jam lind per ty

ref
jeta ime dera dera
po tepres qik tjera vera
tjera vera pote pres
krejt qakom per ty i shehs
tota shehs un dhe orren hajte
qik jepma doren
tot shehs un edhe shpien ti
vetem falma dashurin

mori qik moj sokolesh
ma ke qu shpirten pesh
kurm shikjon me ata sy
mduked se jam lind per ty

ref
jeta ime dera dera
po tepres qik tjera vera
tjera vera pote pres
krejt qakom per ty i shehs
tota shehs un dhe orren hajte
qik jepma doren
tot shehs un edhe shpien ti
vetem falma dashurin

DËRGOI: