TEKSTESHQIP

Xhemile Veselaj
Maturant
Lyrics

Neser klasa jone
Nuk do te jete me bashke
Sonte kjo nate do te na duket
Vetem si nje çast x2

Ref...
Maturant maturant
Kurre s'do te jem me bashke
Sonte le te festojme gjate
Ta shijojme kete nate

Mirupafshim profesor
Dhe ti tabele ne mur
Mirupafshim shoke e shoqe
Lamtumire mature

Gjithe keto vite bashke
Do te mbeten kujtim
Do te shihemi veç rastesisht
Por s'do te kete harrim x2

Ref...
Maturant maturant
Kurre s'do te jem me bashke
Sonte le te festojme gjate
Ta shijojme kete nate

Mirupafshim profesor
Dhe ti tabele ne mur
Mirupafshim shoke e shoqe
Lamtumire mature

...

Ref...x2
Maturant maturant
Kurre s'do te jem me bashke
Sonte le te festojme gjate
Ta shijojme kete nate

Mirupafshim profesor
Dhe ti tabele ne mur
Mirupafshim shoke e shoqe
Lamtumire mature