TEKSTESHQIP

Xheni
Amanet
Lyrics

1.Amanet amanet.

Une të du, gjdo mbrëmje, gjdo mëngjes
un të du edhe nese vdes
ani shko por gjeje nje si une
qe dashurin me jete po ta pagun..

refr;

Amanet

Amanet ta lash unazen
Amanet ta lash diten edhe naten
Amanet
ta lash zemren edhe jeten
edhe eshtrat qe më mbeten
ti lash amanet. (2x)

2. Nese thojn se dikush paska vdek
ti jeto dhe aspak mos u prek
ti ske hak po hakun ta jap vet
krejt qka t'kam ti la une amanet. (2x)

refr;

Amanet

Amanet ta lash unazen
Amanet ta lash diten edhe naten
Amanet
ta lash zemren edhe jeten
edhe eshtrat qe më mbeten
ti lash amanet. (2x)

DËRGOI: