TEKSTESHQIP

Xheni
Hip Hop Tallava
Lyrics

jalelelele lele lelel jalelele lelele

cuna merr ne telefon
hajt me knu jaran ni ore
cuna merr ne telefon
hajt me knu jaran ni ore
djem e cika jane mallzu
jane tubu per me vallzu
djem e cika jane mallzu
jane tubu per me vallzu
jasha jasha jasha jasha dilezldorfi
berlinin minhenin jasha dhe franforti benmeni dehni
tashe edhe frajburgut ajde i erdh reni
harovei aburgdurtet mundi tybe dhe shtutgardi
aman aman off ofofof
edhe tash po shkojna pak edhe nga zvicra pak edhe nga zvicra
krejt zvicrant oo ajde do ti kallim
hajt do ti kallim
jasha cirih jasha

DËRGOI: