TEKSTESHQIP

Xhenty
Ta Cojm Gjat
Lyrics

P1 :

E MORA MIKROFONIN NDOR NI HIT PO TA TREGOJ
SE KUSH O MA I MIR NKET SEN DHE NIHER E VERTETOJ
KADAL E KADAL E PO HY NE MES SKENES
I AFROHEM FEMNES E I HAPI DYRT E ZEMRES
HELLO MY BABY I AM A GANSTA CRAIZY
AM A GANGSTA CRAIZY AM A GANGSTA CRAIZY
HELLO MY BABY I AM A GANSTA CRAIZY
AM A GANGSTA CRAIZY AM A GANGSTA CRAIZY
E KALL UN VENIN MPESH E COJ TERRENIN
AFROHU MA NGAT CIKO TI DRIDHE SENIN
HI MY BABY YOU ARE LOOKING SO NICE
WHEN I HAVE YOU ,I AM HOT WHEN YOU ARENT I AM ICE
KEEP YOUR HANDS UP AND SAY XHENTY
FULL AND PLENTY..KALLET AMBJENTI
KALLET AMBJENTI KALLET AMBJENTI


REF:

ONCE AGAIN, TU RREPOVAAT.,ME JU CU NKAAM
SA N’KET AN,SA N’AT AN.,PAK MA NDRYSHE,STIL, XHAMAJKAN
HAJT, TA DJEGIM KET NAAT.,SONTE TA COJM SHUM GJAAT,
SONTE.,TA COJM SHUM GJAAT.,TA COJM SHUM GJAAT. x2

P2 :

G L EDHE AAAA
NE FUN TOKES NMAJ TE QIELLIT PRAP SI NA NUK KA
QI JAM MA I MIR SE TI ,TI VET E KI PA
CA ME TBAAA… UNE NUK KAM CA ME TBA
LA VIDA LOKA…LA VIDA E LOKA
JUST KEEP APLAUSE BABY, KTHEJE TI NJI VODKA
LA VIDA E LOKA…LA VIDA E LOKA
JUST KEEP APLAUSE BABY, KTHEJE TI NJI VODKA
QAJO CIKA MATAN.,SHUM PO MSHIKOKA…
SHUM PO U HUTOKA.,SPO JU KUJTOKAM…
MA SHQIPE GLA,WHAT?,THIS IS XHENTY
MA I VERTETI.,PER RREP, STIL TRENDY
ME SHOQNI MAS VETI.,TE TAN KALLABLLAK
ME CIKA KRAH PER KRAH.,BAR TU PI NGA PAK
ME U LODH JO ASPAK .,KET NAT ME E CU GJAT
KUSH NIHET MBRETRESHA E NATES.,TA COJ UN NQIELL TSHTAT


REF:

ONCE AGAIN, TU RREPOVAAT.,ME JU CU NKAAM
SA N’KET AN,SA N’AT AN.,PAK MA NDRYSHE,STIL, XHAMAJKAN
HAJT, TA DJEGIM KET NAAT.,SONTE TA COJM SHUM GJAAT,
SONTE.,TA COJM SHUM GJAAT.,TA COJM SHUM GJAAT. x2

DËRGOI: