TEKSTESHQIP

Xhenty
Kokat
Lyrics

KERKOJN PROBLEME KOT SI KOT PA ARSYE
PO QESIN SHKAQE QE I SHPIKIN SI PA DIJE
SI VETIMA HYNA I SHPEJT TU PRE NTHIK
ME BRESHERI NRIMA TSHPEJTA SI AUTOMATIK
VEC FJAL FJAL FJAL GOJA SO TU JU NAL
MOS MA BO PER BORXH DJAL SE PO HYNA VIJ JU KALL
BOUNCE USHTIM VENI KEM VU BOMB BERTHAMORE
PER LEVIZJEN MA TVOGEL QE DO E BOJN KTA GORE
MILETI SO SHURDHU VESHIN JU VA KENI LODH
UNE ME 2 RIMA TSMUTA SI DIREKT NVEN JU LO
PUSSI SHUM QART SHIHET QE KA NE JAN CAKTU TOKAT
NESE DON NAJ HEKTAR DUHET TBOSH BIZNES ME KOKAT
SHUM TRREKA MENJA JE MSU ANEJ TU NGUL HUNIN
MERRE MA KA DAL SHQIPE SE NUK E KE PROVU DRUNIN
SE USHTART E MI JAN NGADISHMERI
TUSHQY SI KANIBALA KAN BO BALL EDHE MA TKQI

REFI:

SUN NA RRZOJN SE JAN TFORTA BAZAT TONA
SE PERDIT KEM TBOJM ME KOKA
E SA HER QE DRIDHET TOKA
URDHRIN DIHET KUSH E LSHOKA

TEXTI :

PJ 2 :

JOM ORIGJIN KRUTAN LIND E RRIT NGHETO TTIRANES
BOJM BIZNES ME KOKA NKOALICION ME PIDHA T'NANES
ME 1 TT NBREZ QE E MAJ SI SYT E BALLIT
1 SHKREPJE PER ATA QE VDEKJES JA KAN NI MALLIN
SHQIPE SJOM TU TSHIT PORDH SE SJOM MENJE MADH
PO QIKJO OSHT RRUGA JEME QE PERDIT KOM PERBALL
ZOTI MDHA SHUM AFTSI DHE NMUZIK QE KOM TALENT
EDHE PER SHUM GJONA TJERA QE PO LO PA I PERMEN
I TRENT JOM I TREND SE JAM RRIT ME TATILL
NESE SHUM KAPEN ME MU MLLEFIN MRENA E MSHTILL
E NRASTIN MA TVECANT KUR TJESH NMAKSIMUMN E GZIMIT
ATHER E ZBRAS MLLEFIN HIC PA PIKEN E PERTIMIT
SE UJQT E VJETER ZGJOHEN ATHER KUR STA PRET MENJA
HIDHEN DIREKT NSULM DUKE TPOZICIONU MRENA
SE SHQIPET E MIJA JAN BESNIK ME NJONI TJETRIN
TLIDH SI ZINXHIRI QE ASNJI SUN I TERHEKI

DËRGOI: