TEKSTESHQIP

Xhesika Ndoj
Prinderit
Lyrics

Ne cdo rruge te jetes
ku me ka shkel kemba
me forcoj dashnia
qe me dha bab e nana

Ose jane dy zemra
qe dine me dasht shume
miresia e tyre
rrjedh ne jete si lum

Buzeqesh ne syte e prindit
dhe halle ti kur ke
me keshilla mendime
aty shpetimin gjen

Buzeqesh ne syte e prindit
dhe halle ti kur ke
me keshilla mendime
aty shpetimin gjen

Ose jane dy sy
qe shohin me mall
gjitha rruget e jetes
nisin me hallall

Ose jane dy zemra
qe dine me dasht shume
miresia e tyre
rrjedh ne jete si lum

Buzeqesh ne syte e prindit
dhe halle ti kur ke
me keshilla mendime
aty shpetimin gjen

Buzeqesh ne syte e prindit
dhe halle ti kur ke
me keshilla mendime
aty shpetimin gjen

DËRGOI:
INFO
Krijimi muzikor është sjellë online i ilustruar në aspektin vizual me anë të një videoklipi, video produksionin e të cilit e krijoi SWART. Ky videoklip u publikua me datë 3 Shkurt 2016.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200