TEKSTESHQIP

Xheza
Sot Po Behesh Nuse
Lyrics

Kujt tja qaj hallet kujt ti them se pa ty nuk jetoj,
pse shpirti pom kallet kur te sho e ti nuk me flet me goj,
me lendove mu ne zemer ,pervec ty ska tjeter femer ne ket bot.me shkatron malli per ty nuk po ve gjum ne sy dhe qaj me lot.
ref: e ti sot po bahesh nuse krushqit te kan ardhur me te marr e bukur ti moj hirushe as vet nuk e di se pse jam gjall.

e ti sot po bahesh nuse krushqit te kan ardhur me te marr e bukur ti moj hirushe as vet nuk e di se pse jam gjall

Kujt tja qaj hallet qe me shkele ne bes moj dashuri dhembja nuk me ndalet qe nje tjeter e ben te lumtur ti,
me lendove mu ne zemer ,pervec ty ska tjeter femer ne ket bot.me shkatron malli per ty nuk po ve gjum ne sy dhe qaj me lot.

e ti sot po bahesh nuse krushqit te kan ardhur me te marr e bukur ti moj hirushe as vet nuk e di se pse jam gjall

e ti sot po bahesh nuse krushqit te kan ardhur me te marr e bukur ti moj hirushe as vet nuk e di se pse jam gjall

e ti sot po bahesh nuse krushqit te kan ardhur me te marr e bukur ti moj hirushe as vet nuk e di se pse jam gjall

e ti sot po bahesh nuse krushqit te kan ardhur me te marr e bukur ti moj hirushe as vet nuk e di se pse jam gjall

DËRGOI: