TEKSTESHQIP

Xhezahir Elezi (Xheza)
Sonte Dua Me U Pi
Lyrics

Sonte dua me u pi
Sonte du me lot te qaj
Me vajzen qe kam kaluar
Oh tradhtaret na kan ndajt

Me vajzen qe kam kaluar
Oh tradhtaret na kan ndajt

Sonte dua larg me shkuar
Sonte sdua askend me luajt
Dora dridhet goten mbaj
Lotet mpikojn zemra qan

x2
Dora dridhet goten mbaj
Lotet mpikojn zemra qan

O me lot aah asht shkruar
Dhe tan jeta ka mbaruar
Fuqi spata me e ndal
Ishin than shum zezat fjal

Fuqi spata me e ndal
Ishin than shum zezat fjal

Pse o tposhter kshtu veproni
Pse dy zemra i helmoni
Zoti ju vraft faqe ziii
Qe shkatrrut ket dashuri

x2
Zoti ju vraft faqe ziii
Qe shkatrrut ket dashuri

DËRGOI: