TEKSTESHQIP

Xhuli
Epitet Triumfal
Lyrics

krenaria nje dit do te zbehet ,do kerkosh dashurin qe nuk kthehet, s'do te njoh kush je kush ishe djeeee..

tani mban epitet triumfal, por shum shpejt do ta ndrrosh me fatal do te le pa fjal me ty s'do te dal.

ref:2 her

lotin me lot un do ta kthej sa te kam dasht tash do te urrej,kurr s'do te dalesh triumfal kot e ke me mua djal.

kam harruar se ty un te pata s'do ti fali me kurr net e gjata ka harruar dhe pik ke mbet antik.

tani mban epitet triumfal por shum shpejt do ta ndherrosh me fatal,do te le pa fjal me ty s'do te dal.

ref:2

lotin me lot un do ta kthej sa te kam dasht tash do te urrej,kurr s'do dalesh triumfal kot e ke me mua djal.

ref:4

lotin me lot un do ta kthej sa te kam dasht tash do te urrej ,kurr s'do te dalesh triumfal kot e ke me mua djal.

DËRGOI: