TEKSTESHQIP

Xuxi
Mos Me Ndalni
Lyrics

(2x)
Disa thone se eshte vone
te permiresohem, te mos enderroj me
te tjeret thone, se kurre seshte vone
se mund te vazhdoj, akoma te enderroj
por sot rrugen e shoh shume kjarte
dhe per ju une jam sot shume me i larte

(refreni)
Prandaj mos me ndali se kot e keni
sdua tju degjoj prandaj te qete me leni
kjo eshte dita ime zemra me eshte hapur
do ti meshire zemren e lagur

Disa thone eshte teper vone
qe te ndryshoj, qe te pendohem
te tjeret thone, kurre nuk eshte vone
akoma ka kohe qe te pastrohem
por sot rrugen e shoh shume kjarte
dhe per ju une jam sot shume me i larte

(refreni)(3x)
Prandaj mos me ndali se kot e keni
sdua tju degjoj prandaj te qete me leni
kjo eshte dita ime zemra me eshte hapur
do ti meshire zemren e lagur

(2x)
Prandaj mos me ndali se kot e keni
sdua tju degjoj prandaj te qete me leni
kjo eshte dita ime zemra me eshte hapur
do ti meshire zemren e lagur