TEKSTESHQIP

Ylber Idrizi
Vajze Shkupjane
Lyrics

Çdo dit po m'thot nëna
Bir, kur don me u gzu?
Tash të erdhi koha
N’shpi nuse me pru

REF:
Një çikë nga diaspora
Ma t'bukrën nga Kosova
I mjeri kam ra n'halle
E dua një vajz Shkupjane
2x

Sa shpejt shkoj rinia
Pa prit, pa kujtu e
Shkoj dhe beqari
Tash du me u martu e

REF:
Një çikë nga diaspora
Ma t'bukrën nga Kosova
I mjeri kam ra n'alle
E dua një vajz Shkupjane
4x

DËRGOI: