TEKSTESHQIP

Ylli Baka
Qorri
Lyrics

O shoke me zuri halle
U nisa dje nga fshati
Se me ish semure plaku
Mire plaku se kish moshe
Me doli edhe nje kokosh
Me doli nje kokosh
Dhe ma beri syrin shosh

O kush i mori
Ah leket e qorrit
Ah kush i mori
O leket e qorrit

Ooo kush i mori
Ah leket e qorrit
Dreqi e mori
O per leket e qorrit
Ooo qorri

O shoke une e mbaj llafin
Le ta lem njehere inatin
Kemi tradite edhe bese
Do me kesh mik per jete 2x
Hajd ta ngrem o nje shendet 2x

2x
O kush i mori
Ah leket e qorrit
Ah kush i mori
Oh leket e qorrit

Ooo kush i mori
Ah leket e qorrit
Dreqi e mori
O per leket e qorrit

DËRGOI:
INFO
Për një përshtatje sa më të mirë, ky materiali muzikor lansohet tek publiku i plotësuar në prizmin vizual edhe me klip muzikor, i cili u publikua me datë 2 Shkurt 2023.
Renditja:
Top 200